Dakisolatie

Besparen op uw energiekosten? Een goede dakisolatie doet wonderen. Perfect en uiterst snel geplaatst.

Een groep ambitieuze vakmensen met een hart voor de zaak, dat is Roozenburg Group. Van het isoleren van uw dak tot het plaatsen van een dakgoot, uw vraag is onze brandstof.


Dakisolatie en duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Wist u dat u ook flink kunt besparen op uw energiekosten door middel van goede dakisolatie? In de praktijk zult u merken dat de warmte binnenshuis blijft tijdens de strenge wintermaanden, en het huis heerlijk koel blijft in de zomer. Het aanbrengen van dakisolatie doen wij graag voor u.

Dakisolatie op twee manieren

Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van dakisolatie. Wij zijn getraind in het aanbrengen van beide typen isolatie, de keuze is aan u. Uiteraard helpen we u bij het maken van die keuze, zodat we samen tot de juiste oplossing komen.

Buitenkant

‘Sarking’ methode: De Sarking-methode is een isolatiesysteem voor hellende daken. Met onze Sarking PIR L isolatieplaten kunt u uw dak optimaal isoleren, zonder dat dat u de binnenafwerking wegneemt. U zou de Sarking-dakconstructie kunnen overwegen als u slaapkamers of andere nuttige ruimtes onder de dakhelling heeft ingericht. De Sarking-dakconstructie is voornamelijk geschikt als drager voor dakbedekkingen bestaande uit kleine elementen, zoals pannen en leien. Het Sarking-systeem is toepasbaar bij nieuwbouw of bij renovatie van gebouwen behorende tot de klimaatklasse I, II en III.

Binnenkant

Zolderisolatie: De zolder isoleren loont! Glaswol en rotswol zijn enorm geschikt als isolatiemateriaal voor hellende daken. De dakisolatie vormt de buffer tussen de warmte en het dak. Het aanbrengen van de dakisolatie verloopt enorm snel, dankzij Roozenboom zit u er heerlijk warm bij in de koude maanden.

Weet u niet goed welk type isolatie aansluit bij uw wensen en type dak? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag bij.

Wilt u het liefst zo snel mogelijk een goed geïsoleerd dak boven uw hoofd?
Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.