Dakkapel op maat
On time. In budget.

Offerte of advies Aanvragen

U denkt aan een dakkapel?

U kunt die extra ruimte onder het dak goed gebruiken. Misschien is het wel noodzakelijk of zelfs dringend om snel die extra ruimte te creëren en dan is dit inderdaad een hele goede optie. Maar wat nu te kiezen? Wat is er technisch allemaal mogelijk en wat niet? Is er veel verschil in kwaliteit? Wat met de ramen, afwerking en kleuren? U wilt waarschijnlijk weten hoeveel ruimte er mogelijk is binnen de geldende regels en technische richtlijnen. En vooral wilt u weten wat dit allemaal kost! Bereken de prijs hiernaast. 

De plaatsing is véél minder complex dan u het zich misschien voorstelt.

Onze ervaren dakwerkers bouwen regelmatig een volledig dak op, van nul af aan. Van kleine daken tot grote villa’s. Zij hebben jaren ervaring en pakken elk project met de nodige ernst aan. Ook ‘een dakkapelleke’ plaatsen wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

Vergunning, regelgeving en aanvragen kan in sommige gemeenten best complex worden. In sommige gevallen komt er zelfs een architect aan te pas. Voor het aanvragen heeft u enkele technische tekeningen nodig zoals een grondplan, een doorsnede van de woning en een inplantingsplan. Juist om die reden willen wij van Roozenburg u graag ontzorgen, van de eerste technische tekening tot aan de aanvraag toe!

Lees ons artikel: De afmetingen waaraan een extra ruimte op zolder moet voldoen.

Dit kan per gemeente verschillen. En toch zijn er een aantal uitgangspunten die als basis kunnen dienen.

In dit artikel leggen we uit hoeveel ruimte wij voor u kunnen realiseren.

Dankzij moderne materialen en technieken is tegenwoordig vrijwel alles mogelijk. Vandaar dat steeds vaker de vraag gesteld wordt wat er allemaal mogelijk is.

Wilt u een oplossing die u een zo groot mogelijke ruimte biedt of wilt u juist weten wat er allemaal mogelijk is? In ons volgend artikel Vergunningsprocedure van uw dakkapel kunt u lezen dat u altijd een vergunning nodig heeft wanneer u uw bovenverdieping wilt uitbreiden. Maar het is mogelijk om die vergunningsaanvraag tot een standaardprocedure te beperken zonder dat u daarvoor een architect in de arm hoeft te nemen. De adviseurs van Roozenburg Dakwerken kunnen u precies adviseren welke procedure het beste voor u van toepassing is.

Wij plaatsen uw dakkapel op maat binnen 1 dag!

Dus, wat kost nu een dakkapel?
U kunt hieronder de prijs voor uw dakkapel berekenen.

In detail

Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit
  • Elke dakkapel is het resultaat van een uitgekiende constructie, en wordt samengesteld uit hout met duurzaamheids-klasse 3. De afwerking aan de buitenzijde gaat levenslang mee.
  • De basisconstructie (sterkteklasse C28) is berekend en gebouwd op stabiliteit, windlast en dakbelasting.
  • De ingenieuze detaillering, waarbij rondom op het dak een afwateringsgoot wordt geformeerd, zorgt voor een beperkte hoogte van de dakrand.
  • Hoogwaardige kunststof EPDM dakbedekking wordt strak en naadloos verlijmd op het dak.
  • De aluminium of zinken dakrand werkt het geheel heel mooi af.
  • Het dakwater wordt onzichtbaar afgevoerd, zonder regenpijp.
  • Elke dakkapel wordt geleverd met maar liefst 15 jaar garantie op constructie en dakbedekking.

Kortom: onze dakkapellen maken hun naam als 'Rolls Royce' onder de dakkapellen meer dan waar.Wij zijn Roozenburg Group.

Een Kempisch bedrijf met een 'open' mentaliteit: mensen uit ’t goeie hout gesneden, met hart voor de zaak. Klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk.

Meer over ons
  • Offerte op maat of een vraag? Laat een berichtje achter.