Dakkapel op maat. On time. In budget.

Breedte Hoogte Helling

Roozenburg Dakwerken - Wat we doen: Dakkapellen

 

Enkel 3 zaken die u nodig heeft om een offerte bij ons te vragen.

1. Breedte van de dakkapel die u wenst.

2. Hoogte van de dakkapel die u wenst.

3. Hellingsgraad van uw dak.

U kunt die extra ruimte onder het dak goed gebruiken. Misschien is het wel noodzakelijk of zelfs dringend om snel die extra ruimte te creëren en dan is dit inderdaad een hele goede optie.


U denkt aan een dakkapel? Uw dakkapel offerte in 48 uur.
👇👇👇

U wilt waarschijnlijk weten hoeveel ruimte er mogelijk is binnen de geldende regels en technische richtlijnen.

En vooral wilt u weten wat zo’n dakkapel kost!

Het plaatsen van een dakkapel is véél minder complex dan u het zich misschien voorstelt. Onze ervaren dakwerkers bouwen regelmatig een volledig dak op, van nul af aan. Van kleine daken tot grote villa’s. Zij hebben jaren ervaring en pakken elk project met de nodige ernst aan. Ook ‘een dakkapelleke’ plaatsen wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

Vergunning, regelgeving en aanvragen voor een dakkapel kan in sommige gemeenten best complex worden. In sommige gevallen komt er zelfs een architect aan te pas.Voor het aanvragen van een dakkapel heeft u enkele technische tekeningen nodig zoals een grondplan, een doorsnede van de woning en een inplantingsplan. Juist om die reden willen wij van Roozenburg u graag ontzorgen, van de eerste technische tekening tot aan de aanvraag toe!

Wij plaatsen uw dakkapel op maat binnen 1 dag!

In detail

 

 

Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit

U denkt aan een dakkapel?

Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u geheel gratis en vrijblijvend op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

Wij zijn Roozenburg Dakwerken.

Een Kempisch bedrijf met een ‘open’ mentaliteit: mensen uit ’t goeie hout gesneden, met hart voor de zaak. Klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk.

Lees ook 👉👉👉

7 minuten om te lezen.

Hoe groot mag een dakkapel zijn?