Dakwerken Turnhout

Bent u op zoek naar dakwerkers met oog voor detail in de regio Turnhout? Wij zijn Roozenburg Group en we komen in en rondom Turnhout graag bij u langs voor allerlei dakwerkzaamheden.

Wie zijn we?

Wij zijn Roozenburg Group. Een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit ‘t goeie hout gesneden, met hart voor de zaak. Een nieuw dak op een mooie nieuwbouwvilla of een dakrenovatie van een charmant rijtjeshuis, bij élk project mag u het beste van ons verwachten. En het mooiste is: al deze dakwerkzaamheden voeren we uit in en rondom Turnhout!

Onze meerwaarde

Dat het repareren of vervangen van uw dak in de regio Turnhout soepel verloopt is het allerbelangrijkste. Wat ons succesvol maakt zijn onze normen en waarden. Maar waar het bij ons écht om draait is onze ambitie. We houden ons niet alleen stipt aan de afspraak, ook adviseren we u over het bekomen van premies.

We bieden u de volgende voordelen:

Heldere communicatie
We nemen u mee in het volledige proces, van het eerste contact tot aan het moment dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Gegarandeerd veilig en netjes
Na afloop zorgen we ervoor dat alles op en rondom uw huis weer spik en span is. Een extraatje: we maken uw ruiten na afloop gratis streeploos schoon!

Project binnen 3 maanden klaar
Binnen 3 maanden klaren we iedere klus. Zelfs volledige dakconstructies en –renovaties. “On time. In budget.”

En, hebben we u al weten te overtuigen van onze krachten? Zo ja, wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor dakwerken in de regio Turnhout. Zo nee, dan doen we nóg een beetje extra ons best en vertellen we in het kort wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Soorten dakwerken in Turnhout

Een dak bestaat uit vele verschillende onderdelen. Ieder dak is anders en vraagt om specifieke behandeling. Ons aanbod van dakwerken in en rondom Turnhout is groot. Zo monteren we nieuwe dakgoten, integreren we Velux dakramen en plaatsen we complete dakisolaties. Maar ook voor het aanbrengen van EPDM dakleer of een bitumen roofing kunt u bij ons terecht. Heeft u een nieuwe woning in het mooie Turnhout gekocht maar is een vakkundig dakwerk toch nog nodig? Wij verzorgen zelfs complete dakrenovaties en – constructies. Eén ding hebben deze werkzaamheden met elkaar gemeen: ze worden met de grootste precisie uitgevoerd zodat u de komende tientallen jaren geen omkijken meer heeft naar uw dak.

Bent u benieuwd naar wat we voor uw specifieke project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we komen graag even langs in Turnhout.

Kosten dakwerken in Turnhout

Omdat ieder project verschillend is en vraagt om een andere aanpak willen we u graag vragen om een offerte aan te vragen voor uw dakwerk. Zo kunnen we de kosten voor het repareren of vervangen van uw dak of het plaatsen van bijvoorbeeld dakisolatie in de regio Turnhout bepalen.

Heeft u advies nodig of heeft u slechts een korte vraag? We staan altijd voor u klaar. Want Roozenburg Group zet net dat stapje extra, zodat u binnenkort weer met een glimlach de Turnhoutse straat in rijdt.