Hellende daken

Een nieuw dak op een nieuwbouwvilla, een dakrenovatie van een charmant rijhuis, u mag het beste van ons verwachten. Wij zijn Roozenburg Group: een groep mensen met een hart voor de zaak. Ieder project zien wij als een nieuwe uitdaging om het beste van onszelf te laten zien.


Ambitie

Onze ambitie is het streven naar perfectie. Hoe dat zich uit in onze werkzaamheden? We houden ons stipt aan de afspraak, we informeren u zo goed mogelijk over alles wat we u te bieden hebben en we gebruiken de allernieuwste technieken.

Dakconstructie en – renovatie

Alle typen werkzaamheden op en rondom het dak kunt u aan Roozenburg Group toevertrouwen. Hebt u een nieuw huis gekocht maar bent u nog op zoek naar het juiste type dak dat bij uw woning past? Wij helpen u bij het ontwikkelproces en zorgen ervoor dat uw nieuwe huis straks voorzien is van een kwalitatief hoogwaardig dak.

Het complete pakket, dat is wat wij u te bieden hebben. Volledige dakconstructies voor ieder type huis, maar ook de minder grondige werkzaamheden zoals het plaatsen van een nieuwe dakgoot of het dichten van een lek. Bij een volledige dakrenovatie nemen we uw hele dak grondig onder handen. We besteden zorgvuldig aandacht aan de constructie van het dak, het plaatsen van afvoerbuizen en dakgoten, het integreren van dakisolatie en het plaatsen van dakpannen. We bekijken wat de status van uw dak is en bepalen welke werkzaamheden voor uw situatie geschikt zijn.

Ervaring

Bij Roozenburg Group bent u verzekerd van een succesvol resultaat. Uw dakwerk, dakrenovatie of dakisolatie wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Ons professionele team, bestaande uit mannen en vrouwen met een passie voor hun vak, geven iedere dag het beste van zichzelf. De afgelopen jaren hebben onze dakbouwers veel ervaring opgedaan. Ze weten precies in welke situatie welk type dakwerk geschikt is.

We garanderen u een dakwerk dat conform is aan de opgelegde veiligheidsnomen. Doordat we voor onze werkzaamheden gebruik maken van kwalitatief hoogwaardig materiaal kunt u uitgaan van een maximaal rendement. Wist u dat u een som geld kunt terugkrijgen zodra het dakwerk geplaatst is? We adviseren u graag over relevante belastingvoordelen, zodat u straks een enorm goed dak boven uw hoofd heeft dat volledig binnen uw budget past.

We geven u persoonlijk en specialistisch advies, zodat u binnenkort met een glimlach de straat in rijdt.

Andere diensten
 • Een dakkapel laten plaatsen?

  Een dakkapel laten plaatsen? U denkt eraan om uw woonruimte te vergroten. Misschien om een slaapkamer groter te maken of een andere ruimte te creëren. Ook heeft u intussen bedacht dat een dakkapel laten plaatsen een hele goede optie zou kunnen zijn. De volgende vraag is: “hoe groot wordt mijn dakkapel?”. Wilt u een dakkapel die zo groot mogelijk ...
  Lees meer
 • Dit zijn de voordelen van een dakkapel

  De vraag is in de eerst plaats: “wat is eigenlijk de functie van een dakkapel?” Voor de meeste mensen is het eenvoudig een kwestie van meer plaats in huis creëren. In sommige, eerder zeldzame gevallen wordt een dakkapel als esthetisch onderdeel van een dak geplaatst. Dit komt meestal voor bij nieuwbouwwoningen met een groot dak. Door kleinere ...
  Lees meer
 • De voordelen en nadelen van een plat dak

  Platte daken komen nog altijd weinig voor in België. En dat is vreemd, want een plat dak heeft namelijk erg veel voordelen. Ga jij binnenkort bouwen of verbouwen of is jouw dak misschien aan vervanging toe? Dan kunnen platte dakwerken de oplossing zijn. Wil je weten wat de voordelen van een plat dak zijn? Wij ...
  Lees meer