Resitrix

Een waterdicht dak is onmisbaar. RESITRIX® biedt een duurzame oplossing voor ieder plat dak. Hoogwaardige synthetische rubbers worden steeds vaker vaker toegepast als afdichting in gevelconstructies, want de voordelen zijn onmiskenbaar.


Wat is RESITRIX®?

RESITRIX® is een EPDM-dakafdichting, die intern gewapend is met glasvezel. Daarmee is deze RESITRIX® dakafdichting nog een stukje sterker dan de reguliere EPDM-dakafdichting. De glasvezel zorgt ervoor dat de laag RESITRIX® nog beter beschermd is tegen inscheuring. RESITRIX® is geschikt voor een SBS-onderlaag.

EPDM-rubber heeft een aantal grote voordelen:

RESITRIX® heeft nog wat extra voordelen ten opzichte van het plaatsen van EPDM:

Wat is RESITRIX

Typen RESITRIX®

De verschillende types RESITRIX® worden bepaald door de afwerking van de SBS-onderlaag.

Typen RESITRIX

Groendaken

Groendaken zijn niet alleen ecologisch verantwoord, ook bieden ze verder heel wat voordelen! Onder andere hebben groendaken een warmte-isolerende en geluidsisolerende werking en verrijken ze de biodiversiteit van de stad of het dorp. Het FlorDepot systeem is eenvoudig te realiseren en voordelig. De begroeiing is uitermate geschikt voor platte daken die weinig gebruikt worden en waar vaak niet op wordt gelopen. Woonhuizen en garages kunnen tegen een relatief lage prijs worden beplant met een groendak. In minder dan 3 uur tijd zijn we in staat om zo’n 50 m2 groendak te plaatsen! Geef uw dak een groene finishing touch en kies voor een prachtig groendak!

Groendaken

Het type RESITRIX® dat geschikt is voor uw dak, is voor u niet gemakkelijk te kiezen. Daarom geven we u graag advies. Voor informatie over de prijzen en het aanbrengen van RESITRIX® kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen graag een kijkje nemen om te bepalen welk type RESITRIX® geschikt is voor op uw dak. We gaan voor een compleet waterdicht resultaat, zodat u in ieder geval de komende 50 jaar geen omkijken naar uw dak heeft! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van RESITRIX®.

Andere diensten