Velux

VELUX heeft al ruim 70 jaar ervaring met het produceren van daglichtoplossingen. Dakramen worden keer op keer geopend en worden dagelijks blootgesteld aan uv-stralen. De producten van VELUX zijn van een kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt, waardoor u de komende jaren geen omkijken meer heeft naar uw dakraam. Roozenburg Group komt graag met de VELUX producten bij u langs voor het aanbrengen van het dakraam op alle soorten dakwerken waar u jarenlang plezier van heeft. Ook vervangen we uw huidige Velux dakramen. Vraag voor de prijzen van het plaatsen van een VELUX dakraam een vrijblijvende offerte aan.


Typen VELUX dakramen

VELUX kent een breed scala aan dakramen. Van een enkel klapraam tot een compleet daglichtsysteem, er zit ongetwijfeld iets tussen dat aansluit bij uw wensen. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor de prijzen van het plaatsen van uw VELUX dakraam kunt u bij ons terecht.

1. Tuimelvensters
De VELUX tuimelvensters heeft u vast al eens voorbij zien komen. U pakt de handgreep aan de bovenzijde vast en tuimelt het raam. De innovatieve bedieningsgreep die aan de bovenzijde van het tuimelvenster gemonteerd is, zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een tuimelvenster waar de bedieningsgreep aan de onderzijde aanwezig is. Hierdoor is het bedienen van het raam uiterst gemakkelijk.

2. Uitzettuimelvensters
Wilt u een VELUX dakraam op een gemiddeld hoge positie laten plaatsen? Dan raden we aan om te kiezen voor een VELUX uitzettuimelvenster. Dit dakraam is namelijk vanaf de onderkant te bedienen waardoor een krukje om op te staan overbodig is. Dit dakraam ziet er niet alleen elegant uit, ook is het raam gemakkelijk te openen en krijgt uw ruimte een compleet nieuwe dimensie. Geniet van een schitterend uitzicht en een maximale hoeveelheid zonlicht dat binnenvalt met het uitzettuimelvenster van VELUX.

Voordelen uitzettuimelvensters

3.VELUX Integra®
VELUX Integra® is een bijzonder type dakraam, perfect geschikt voor als u op zoek bent naar gemak en comfort. Het dakraam werkt in combinatie met een bedieningstablet. Met een enkele swipe op het scherm activeert u uw eigen samengestelde programma. Vanaf elke locatie in huis bepaalt u hoe de ramen zijn afgesteld en de hoeveelheid daglicht dat binnenvalt. Een frisse lucht en meer comfort binnenshuis? Kies voor VELUX Integra!®

Voordelen VELUX Integra®

4. VELUX CABRIO® balkonvenster en VELUX dakterrasvenster

VELUX CABRIO® balkonvenster
U zult het niet geloven, maar met het VELUX CABRIO® balkonvenster tovert u in enkele seconden een balkon in uw kamer tevoorschijn! Het innovatieve balkon zorgt voor een hoop daglicht en frisse lucht, u kunt zelfs iedere ochtend met een kopje koffie op uw eigen balkon vertoeven! Als het balkon gesloten is, ligt het verzonken in het dak. Dit bijzondere systeem komen we graag bij u monteren

VELUX dakterrasvenster
Heeft u een buitenruimte die u graag zou willen gebruiken, maar heeft u een hellend dak op uw huis? Dan is het dakterrasvenster voor u de uitkomst. Als het venster open is, geniet u van een eigen dakterras, als het venster gesloten is valt er een grote hoeveelheid daglicht naar binnen. Een bijzondere constructie, met een prachtig resultaat!

5. VELUX Daglichtsystemen
Een enkel dakraam zorgt al voor een hoop daglicht in uw kamer, maar een VELUX daglichtsysteem is een complete installatie voor een optimale verspreiding van het daglicht. De kamer wordt op een natuurlijke wijze verwarmd en verlicht. VELUX heeft allerlei verschillende combinaties van ramen samengesteld, die we graag bij u komen monteren. De combinatie van de juiste koppelgootstukken en installatieproducten zorgt voor het gewenste resultaat.

Horizontal Duo
Horizontal Duo
Verticaal duo
Verticaal duo
Quattro
Quattro

U kunt allerlei kanten op met de VELUX daglichtsystemen, de keus is helemaal aan u! Uiteraard staan wij voor u klaar met vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.

Materialen

De VELUX dakramen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten afwerking en bediening.

Binnenzijde

Wit afgelakt grenenhout
Wit afgelakt grenenhout
Blank afgelakt grenenhout
Blank afgelakt grenenhout
Vochtbestendig met kunststof laag
Vochtbestendig met kunststof laag

Buitenzijde

Aluminium
Aluminium
Koper
Koper
Zink
Zink
Gekleurd aluminium
Gekleurd aluminium

Bediening

Handmatig
Handmatig
Elektrisch op netstroom
Elektrisch op netstroom
Elektrisch op zonne-energie
Elektrisch op zonne-energie

Zoals u ziet zijn er vele combinaties mogelijk. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u kijken om u te voorzien van het beste advies.

Andere diensten