Wat we doen

Dakkapel-C-Slider1920x-75

Overzetdaken

Roozenburg Dakwerken plaatst een nieuw dak over je oud dak heen, snel & efficiënt.Is je dakbedekking in slechte staat? Dan kunnen wij als alternatief ook een overzetdak aanbieden in plaats van een volledig nieuw dak te bouwen. Dit wordt geregeld gekozen wanneer het gaat om leien, shingles, roofing of golfplaten. Een overzetdak plaatsen is dus een goedkoper alternatief voor het vernieuwen van je dak en we dienen op die manier geen afbraakwerken uit te voeren.

3 tips voor het berekenen van zonnepanelen

Hellende daken

Een nieuw dak op een nieuwbouwvilla, een dakrenovatie van een charmant rijhuis, u mag het beste van ons verwachten. Wij zijn Roozenburg Group: een groep mensen met een hart voor de zaak. Ieder project zien wij als een nieuwe uitdaging om het beste van onszelf te laten zien.

Zonnepanelen goedkope oplossing

Platte Daken

Heeft u een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar het juiste type dakbedekking voor op uw platte dak? Of is uw huidige platte dak aan vervanging toe? Wij zetten de verschillende typen platte daken en kenmerken daarvan voor u op een rijtje, zodat u weet wat wij u kunnen bieden.

De voordelen en nadelen van een plat dak

Zolder Renovatie

Gepassioneerde mannen en vrouwen, met een hart voor de zaak. Dat is Roozenburg Group. Van het renoveren van daken tot complete zolderruimtes, Roozenburg Group zet zich graag voor u in. Iedere dag laten we het beste van onszelf zien.

Soorten dakbedekking

Dakisolatie

Besparen op uw energiekosten? Een goede dakisolatie doet wonderen. Perfect en uiterst snel geplaatst. Een groep ambitieuze vakmensen met een hart voor de zaak, dat is Roozenburg Group. Van het isoleren van uw dak tot het plaatsen van een dakgoot, uw vraag is onze brandstof.

Nieuw leigen dak in brasschaat

Zonnepanelen

Waarom je zonnepanelen laten plaatsen door een dakwerker? Door de dakrenovatie én de plaatsing van de panelen in 1 moeite te doen, ben je zeker dat de combinatie perfect is uitgevoerd. En dat je achteraf geen ping-pong hebt tussen de partijen. Ook kunnen we een heel mooi geïntegreerd systeem aanbieden waarmee de zonnepanelen op gelijke hoogte als de dakpannen komen, wat een veel fraaier zicht geeft.