Zolder Renovatie

Gepassioneerde mannen en vrouwen, met een hart voor de zaak. Dat is Roozenburg Group. Van het renoveren van daken tot complete zolderruimtes, Roozenburg Group zet zich graag voor u in. Iedere dag laten we het beste van onszelf zien.


Creëren van zolderruimte

Eigenlijk kunt u van opbergruimte nooit genoeg hebben. Hebt u te maken met een ongebruikte zolderruimte en zou u hier graag een mooie, lichte ruimte van willen maken? Een extra slaapkamer, kantoor of atelier, begint u al te dromen? Vaak begint het verschil al met een plaatsen van een dakraam. Een goede lichtinval geeft gelijk een compleet andere indruk van de ruimte. Het creëren van lichtinval op een zolder gaat vaak enorm goed samen met het creëren van extra ruimte door middel van een dakkapel. Onze specialisten geven u advies op maat.

Roozenburg Group staat voor kwaliteit. Een zolderruimte die zorgvuldig wordt geoptimaliseerd, met de nieuwste technieken en materialen, zodat u straks kunt genieten van een compleet nieuwe ruimte. Of u er nu voor kiest om een grote extra opbergruimte te creëren, of juist een volledig ingerichte slaapkamer, wij staan voor u klaar.

Hebt u al een idee in uw hoofd en zou u die graag met ons willen delen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om gelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen, wij kijken gelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Besparen op de energiefactuur

De link tussen een zolderrenovatie en de energiefactuur legt u waarschijnlijk niet direct. Maar wist u dat u tot wel 30% kunt besparen op de energiefactuur door het plaatsen van dakisolatie op zolder? U heeft hierom niet alleen recht op allerlei premies, ook stijgt de EPC-waarde van uw woning aanzienlijk. Wij verzorgen niet alleen de zolderrenovatie, ook plaatsen we hoogwaardige dakisolatie.

Een extra dakraam, een uitbreiding door middel van een dakkapel, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen. Uw zolder kan er compleet anders uit komen te zien nadat er een dakraam of dakkapel is geplaatst.

We blazen graag uw zolderruimte nieuw leven in, zodat uw dromen over de nieuwe ruimte straks werkelijkheid worden!