Zonnepanelen

Waarom je zonnepanelen laten plaatsen door een dakwerker?

Door de dakrenovatie én de plaatsing van de panelen in 1 moeite te doen, ben je zeker dat de combinatie perfect is uitgevoerd. En dat je achteraf geen ping-pong hebt tussen de partijen.
Ook kunnen we een heel mooi geïntegreerd systeem aanbieden waarmee de zonnepanelen op gelijke hoogte als de dakpannen komen, wat een veel fraaier zicht geeft.

Het spreekt voor zich dat een professionele dakwerker de juiste know-how in huis heeft van een dak om er voor te zorgen dat je zonnepanelen perfect worden geïnstalleerd.

Zijn er bij de plaatsing fouten gebeurd of is er een temperatuurverlies? Ook dat kunnen wij snel & efficiënt oplossen.

Zonnepanelen door dakwerker

Laat je dakwerken geld opbrengen met Roozenburg Dakwerken.

Kies je om je zonnepanelen te laten plaatsen door Roozenburg dakwerken? Dan kan je rekenen op een professionele plaatsing én met de nieuwste systemen en technologie.
Zo kunnen wij tijdens de werken aan uw dak een energiewin-systeem integreren dat zorgt ervoor dat de dakwerken goedkoper zullen worden.

Bovendien krijgt u van ons een energiestudie waaruit u kan afleiden op welke termijn u de volledige dakrenovatie hebt terugverdiend met dank aan het geïntegreerde energiewin-systeem.

Garantie

De plaatser van jouw zonnepanelen kan je dak niet repareren. Maar je dakwerker kan wel je zonnepanelen plaatsen.

Daarbij werken we steeds met materialen die de heersende fabrieksgaranties waarborgt.
Wij staan er op om enkel te werken met gerenommeerde merken en krijgt u alle wettelijke garanties op arbeid en lopen deze op de geleverde dakwerken over 10 jaar.

U dakwerken terugverdienen? Met Roozenburg dakwerken is dat zo gebeurd!
Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte op maat.